Gewoon doen!
LAATSTE NIEUWS : PARKEERAPP: WETHOUDER MOET DOOR HET STOF GAAN!RAADSVERGADERING 24 meiEENZAAMHEIDWIE GAAT DE FORMATIE KAR TREKKENEN HOE NU VERDER?
Lijsttrekkers en burgers samen in debat over ruimtelijke ordening!!! (08-03-14 07:09)

Diverse lijstrekkers zoals Leon Coenen (SPR), Ferdinand Pleyte (D66), Richard Heijmann (PvdA), Hans Lucas (BBR)en Marianne Smitsmans (GL) zullen op maandag 10 maart deelnemen aan het door de Stadspartij Roermond georganiseerd debat over ruimtelijke ordening. Ook andere (kandidaat)raadsleden van VVD, LVR en CDA zullen aanwezig zijn en een bijdrage aan het debat leveren.

Diverse lijstrekkers zoals Leon Coenen (SPR), Ferdinand Pleyte (D66), Richard Heijmann (PvdA), Hans Lucas (BBR)en Marianne Smitsmans (GL) zullen op maandag 10 maart deelnemen aan het door de Stadspartij Roermond georganiseerd debat over ruimtelijke ordening. Ook andere (kandidaat)raadsleden van VVD, LVR en CDA zullen aanwezig zijn en een bijdrage aan het debat leveren. Wijkorganisaties en burgers krijgen deze avond een bijzondere mogelijkheid ook hun visie over dit actueel onderwerp te laten horen!! Dit debat gaat namelijk over een belangrijk thema: hoe kunnen we in een stad als Roermond het draagvlak voor nieuwe ruimtelijke projecten versterken en wat is dan de rol van de gemeente en in het bijzonder de gemeenteraad, burgers, wijkorganisaties en ondernemers. Met andere woorden op welke wijze kunnen we de dynamiek van ontwikkeling van Roermond in de toekomst behouden, bij voorkeur verder versterken en ons teweer stellen tegen de bedreigingen!! De inleiding van dit debat wordt gehouden door Mevr. Trees van der Schoot. Zij adviseert vanuit een eigen adviesbureau diverse gemeenten in Limburg , is ook docent op de Open Universiteit op het gebied van Ruimtelijke ordening en binnen onze gemeente actief als voorzitter van Buurtvereniging ’t Vrijveld. Gespreksleider van het debat is Maarten Bonnemaijers.

Het debat zal plaatsvinden op 10 maart om 19.30 u in de Wijkzaal Herteheym, Putkamp 6a, 6049 AK Herten.

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Fons Zijlstra
fons.zijlstra@me.com
tel.: 06 52100204» Terug